Nuläget med Coronaviruset


Så här jobbar vi nu under Pandemin

Det var cirka 8 veckor sedan Coronaviruset fick allmän spridning i Stockholmsområdet. Till en början såg vi en dramatisk nedgång i antalet personer som kom till oss. Det är ju naturligt och faktiskt lite sunt att vi alla känner av läget lite när en så unik, skrämmande och ny företeelse drabbar oss.

Nu har det passerat några veckor och spridningen verkar ha stabiliserat sig, vården jobbar hårt men verkar på ett närmast heroiskt sätt kunna hjälpa av alla de personer som behöver dem. Vi ser också att allt fler patienter söker sig tillbaks till oss. Det är vi såklart oerhört tacksamma över men inser också att med detta kommer ett ansvar. Vi måste göra allt för att inte bidra med smittspridningen så att våra riskgrupper slipper att bli smittade.

I praktiken

En sådan här situation kräver särskilda åtgärder från en klinik som våran. Vi vill ju på intet sätt bidra med smittspridningen. Just nu jobbar vi kontinuerligt med åtgärder för att våra patienter skall känna sig trygga med sina besök hos oss. Vi följer noga utveckling och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten.

Först och främst så skall alla som kommer in i våra lokaler vara fullt friska. Det gäller ju både oss som jobbar här men också dig som besöker kliniken. Vi har utökat alla hygieniska åtgärder. Vi skrubbar och putsar flera gånger per dag och de ytor som ofta är utsatta för kroppskontakt såsom dörrhandtag och toalett mm desinficeras flera gånger per dag. Liggytor och utrustning desinficeras mellan varje patient.

I väntrummet är platserna mer utspridda så att vi kan hålla en bra distans mellan oss.

Speciella behov

För dig som känner dig orolig av någon anledning så kan vi ytterligare öka hygienåtgärderna genom att hjälpa dig när ingen annan är på kliniken. Kanske kan du komma in lite senare på kvällen? Vi kan också jobba med munskydd och skyddshandskar om det skulle behövas. Ring oss i så fall på 08-30 60 79 så kan vi arrangera ett besök.


Citynaprapaterna

Citynaprapaterna bildades 1985. Vi har lång erfarenhet av att behandla kroppsliga besvär med hjälp av de senaste metoderna. Alla patienter är lika unika, välkommen till oss!

Sidor

 • Om oss
 • Behandlingar
 • Om du får ont
 • Artiklar
 • Träningsvideos
 • Tidsbokning
 • Kontakt

  Odengatan 80

  11322 Stockholm


  Tel: 08-30 60 79

  Boka tid

  Nackont, ryggbesvär eller bara i behov av en skön massage? Boka tid hos oss!

  Boka tid

  ;
  ;
  logga

  Citynaprapaterna i Sverige AB 2021 | Perennius Webbyrå Uppsala